Τελειώνει ο Ούγκο Σόουζα από τον Άρη με την Ξάνθη να … περιμένει την ελευθέρας του

 

Μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένει για να εκδοθεί το διαζύγιο του Άρη με τον Πορτογάλο Ούγκο Σόουζα.

Οι «κίτρινοι» ήθελαν την παραμονή του στην ομάδα αλλά ο Πορτογάλος τους εξέφρασε εδώ και καιρό την επιθυμία αποχώρησής του αφού η ομάδα δεν πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Σόουζα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους και στο διάστημα των (περίπου) έξι μηνών παρουσίας του στην ομάδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» ευθύς εξαρχής τον ενημέρωσαν ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει σε ομάδα της Super League με την Ξάνθη να είναι από τις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του κάτι που είχε αναφέρει προ μηνός και το ThrakiSportS (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Μάλιστα, διατύπωσε αυτήν την επιθυμία στη προσφατη συνάντηση που είχε με τον Παύλο Μυροφορίδη. Ο τελευταίος έκανε προσπάθεια να τον μεταπείσει από τη στιγμή όμως που διαπίστωσε ότι ο Πορτογάλος ήταν αμετακίνητος οι δύο άνδρες συμφώνησαν να βρουν έναν συναινετικό τρόπο για να λύσουν τη συνεργασία τους είτε να φύγει ελεύθερος ήταν δανεικός, πράγμα που άμα συμβεί θα δώσει τέλος στον ενδιαφέρον της Ξάνθης που δεν ασχολείται με δανεισμούς παικτών.