Γ’ Εθνική: Συνεχίζει στην Δόξα Προσκυνητών ο “υπαρχηγός” και ιστορικός “χρυσός” σκόρερ της Κώστας Κλής!

 

 

Μετά την παραμονή των Δραγανίδη, Τρίχα, Δημητριάδη, Περτσά και του Βάσκου στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας Κώστας Κλής.

Ο 23χρονος πολυσύνθετος χαφ και τεταρτοετής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πέτυχε φέτος 2 γκολ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ήταν ο παίκτης που σκόραρε το “χρυσό” τέρμα της π΄ρωτης ιστορικής νίκης της ομάδας των Προσκυνητών στην Γ’ Εθνικη επί τουΕορδαικού.

Ο Κλής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού συνεχίζοντας στο Καλαμακι στην ΕΠΣ Αθηνών, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο στην Α’ εθνικη και ακολούθησαν το ιστορικό Αιγαλεω σε Δ’ Εθνική παίρνοντας την άνοδο, το Ρουφ και η Αγια Παρασκευή, ο Κεραυνο Περνης στην ΕΠΣ Καβαλας πριν βρεί το “λιμάνι” του στους Προσκυνητές.

Πλέον στην ομάδα των Προσκυνητών εκτός από την παραμονή του περσινού κορμού της ομάδας, παλεύουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εντός και εκτός νομού, ώστε να είναι παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις αρχές Αυγούστου.