Football League: Από τις Σέρρες στο Άιγιο ο “οικονομολόγος” πρωην Πάνθρακας Β. Γαβριηλίδης

 

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Καβαλιώτη πρωην αμυντικού μέσου του Πανθρακικού και μέχρι τώρα του Πανσερραϊκού Βασίλη Γαβριηλίδη βρίσκεται ο Παναιγιάλειος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Aigio All Sports” η μεταγραφή θεωρείται ήδη κλεισμένη από την Τρίτη, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο ThrakiSportS και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος (20-10-1992) που σπουδάζει Οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Οκτώβριο παίρνει το πτυχίο του, αφού στην εξεταστική του Ιουνίου πέρασε 5 στα 5 μαθήματα και του μένουν 2 για να πάρει το πτυχίο του.

Την περασμένη σεζόν είχε 11 συμμετοχές στηFootball League με τον Πανθρακικό και όταν αποχώρησε η ομάδα της Κομοτηνής  από το πρωτάθλημα, συνέχισε στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζάκυνθο με την οποία αγωνίστηκε στη Γ! Εθνική, έπαιξε για έξι μήνες στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ένα χρόνο στην Καβάλα (την περίοδο 2014-15 με  24 συμμετοχές), το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ (στα δύο βασικός).