Super League: Μετά τον Στοϊνοβιτς ντύνεται στα “κόκκινα” της Ξάνθης και ο Θανάσης Γιανναράκης

 

Κοντά στην μεγάλη επιστροφή στην Θράκη και την ένταξή του στα αναπτυξιακά τμήματα της Ξάνθης είναι ο Κομοτηναίος διεθνής Θανάσης Γιανναράκης, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και την τελευταία τριετία αγωνιζόταν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γιανναράκης θα είναι συμπαίκτης και πάλι του Λάζαρου Στοΐνοβιτς μετά τα χρόνια του Πανθρακικού και των μικτών, ο οποίος επίσης προέρχεται από τον Πανθρακικό και όπως εδώ και τρεις εβδομάδες έχει γράψει το ThrakiSportS, καταλήγει και αυτός στα ΤΕΠ της Ξάνθης.

Εκεί λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του και ο ξυλαγανιώτης στην καταγωγή παίκτης που την Παρασκευή βρέθηκε στην Ξάνθη και στα Πηγάδια. Όπως φαίνεται, είναι η επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του Γιανναράκη να επιστρέψει στην Θράκη, καθώς στον Ολυμπιακό παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, την τελευταία σεζόν πήρε λίγες συμμετοχές στην Κ20 των ερυθρολεύκων, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια σε παίδες και εφήβους, αλλά και στην εθνική παίδων.

Πλεόν ο 18χρονος (γεννημένος το 1999) νεαρός αμυντικός που πάντως δεν βρέθηκε στην πρώτη της ομάδας νέων της Ξάνθης, όπως και ο Στοΐνοβιτς (λόγω ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας), ανυπομονεί εκτός από το να βρεθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και για τα αποτελέσματα των βάσεων ώστε να μάθει σε ποια σχολή θα φοιτήσει για τα επόμενα χρόνια.