ΕΠΣ Ξάνθης: Μια μεταγραφή και μια αποχώρηση από την Ασπίδα Ξάνθης

 

Συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς η μεταγραφική ενίσχυση και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν στην Ασπίδα Ξάνθης, που ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του νεαρού Βασίλη Ζώτου από τον Αστέρα Μαγικού, αλλά και την αποχώρηση του Γιώργου Ψαρόπουλου.

Μια αρκετά καλή κίνηση έκανε η Ασπίδα Ξάνθης, που φαίνεται πως ενισχύεται ενόψει της νέας και δύσκολης σεζόν που έρχεται, ώστε να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Έτσι η Ασπίδα ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού πρώην παίκτη του Αστέρα Μαγικού, Βασίλη Ζώτου, για την αποχώρηση του οποίου από τον Αστέρα σας είχε ενημερώσει και το ThrakiSportS με σχετικό ρεπορτάζ. Ακόμη, η ομάδα της Ασπίδας ανακοίνωσε και μία αποχώρηση από την ομάδα, αυτή του Γιώργου Ψαρόπουλου και πλέον λίγες κινήσεις μένουν, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ του νέου ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της Ασπίδας Ξάνθης:

«Ο Γιώργος Ψαρόπουλος αποχώρησε από την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον Γιώργο για όσα προσέφερε στην ΑΣΠΙΔΑ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ»

«Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ζώτου. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ»