ΕΠΣ Έβρου: Πρώτη μεταγραφή βόμβα από την AE Διδυμοτείχου για τον Ορέστη Ορεστιάδος!

 

Φτάνοντας αισίως στα τέλη Ιουλίου στα στρατόπεδα των ομάδων επικρατεί μεταγραφικός πυρετός, ωστόσο μέχρι στιγμής οι μετακινήσεις στις ομάδες είναι ελάχιστες μη πούμε μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού στην Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Εξαίρεση δεν αποτελεί και ο Ορέστης Ορεστιάδος, ο οποίος παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στο τοπικό του Έβρου έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδος στην Γ’ Εθνική ύστερα από πολλά χρόνια.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αραμπατζής ωστόσο έχει καταθέσει στην διοίκηση τις εισηγήσεις του και μετά την “άρνηση” του Θανάση Καπετανίδη που συνεχίζει τελικά για 11η σεζόν στον Άρδα Καστανέων η ομάδα της Ορεστιάδας ετοιμάζεται για την πρώτη της μεταγραφή η οποία και θα κάνει ωστόσο αίσθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS και του Χρήστου Παπακώστα, η διοίκηση του Ορέστη έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Διδυμοτείχου το 31 χρονο μέσο Κυριάκο Πετρόπουλο, ο οποίος θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αγωνιζόμενος σε αυτήν 15 χρόνια και ύστερα από περίπου τρία χρόνια απουσίας (αγωνίστηκε σε Άρδα Καστανεων και Α.Ε.Δ αυτό το διάστημα).