ΕΠΣ Έβρου: Αποδέχθηκε την βαριά κληρονομιά του Άλεξ ο ΑΟ Θράκης και βάζει στόχο «τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας της πόλης»

 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αναστολής λειτουργίας του Άλεξ, ο ΑΟ Θράκης που σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση θα αποτελέσει ουσιαστικά την διάδοχη κατάσταση του ιστορικού σωματείου, αποδέχθηκε την πρόκληση και ανέλυσε το όραμά του για την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας στην πόλη που θα θέσει ως στόχο την άνοδο στα εθνικά πρωταθλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΑΟ Θράκης, που είχε ανακοινώσει προ μηνών την επέκτασή του από το γυναικείο ποδόσφαιρο και στο ανδρικό, συσπειρώνει εκτός από την ιστορικότητα του Άλεξ και τις ακαδημίες της Νίκης Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά (Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης), από τις οποίες έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι παίκτες με όπως ο διεθνής με την Εθνικη Ανδρών Μανώλης Σιώπης.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θράκης αναφέρει:

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου Αθλητικός Όμιλος Θράκης – Τμήμα Αντρικού Ποδοσφαίρου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης σε συνέχεια της ανακοίνωσης για δημιουργία Αντρικού Τμήματος Ποδοσφαίρου και την προσπάθειά για το χτίσιμο μεγάλης ομάδας για την πόλη μας,

είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την επιτυχημένη ακαδημία Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ και τον Ιστορικό Σύλλογο Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ).

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης γνωρίζει άριστα ότι η επίτευξη δημιουργίας ομάδας Εθνικών Κατηγοριών απαιτεί παρελθόν, παρόν και μέλλον. Στηριζόμενος σε αυτή τη βάση, ξεκίνησαν συζητήσεις και διεργασίες με επιφανείς προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, με τα αποτελέσματα τους να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος σε πολύ δύσκολες εποχές.

Πρώτος ο Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) και οι παράγοντες του μετά από πολλές συζητήσεις και ζυμώσεις, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο όραμα μας κληροδοτώντας σε εμάς την βαριά ιστορία της ομάδας, που η διατήρηση και συνέχεια της από μέρους μας αποτελεί τα σταθερά θεμέλια και τον βασικό πυλώνα, για το χτίσιμο της ομάδας που οραματιζόμαστε.

Η νεανικότητα, ο ενθουσιασμός, το μεράκι, η αφοσίωση και η επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού στο ποδόσφαιρο από πλευρά του Αθλητικού Ομίλου Θράκης, δίνουν το έναυσμα για μια δυνατή, ελπιδοφόρο εκκίνηση του εγχειρήματος που συνιστά αργά ή γρήγορα την επιτυχία.

Αναζητώντας το μέλλον και την εξέλιξη της ομάδας συνολικά και των αθλητών ειδικά, φτάσαμε σε συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της πόλης μας, την ακαδημία Α.Σ. Νίκη Απαλού με τα αποτελέσματα της επαγγελματικής κατάρτισης και της εξειδίκευσης των στελεχών, να είναι αποτυπωμένα σε όλο τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, σε όλα τα επίπεδα.

Με όραμα και στόχο, σε μια σύγχρονη εποχή, η συνεργασία αυτή υπόσχεται τη δημιουργία μιας μεγάλης δύναμης Ποδοσφαίρου στον τόπο μας και ζητά από την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης να αγκαλιάσει αυτό το νέο ξεκίνημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here