Προπονείται στις εγκαταστάσεις της Ορεστιάδας το Νο4 του Βελγίου και είναι… Εβρίτισσα

 

Μπορεί αυτές τις μέρες το παγκόσμιο φίλαθλοι κοινό του τένις να ασχολούνταν με το Γουίμπλεντον και την κατάκτησή του από τους Φεντερερ (έφτασε τους 19 τίτλους γκραν σλαμ) και Μουγκουρούθα, ωστόσο με την ευχή και την ελπίδα να τους μοιάσουν συνεχίζουν τις προπονήσεις τους χιλιάδες παιδιά.

Ένα από αυτά είναι και η 15χρονη Μαρία Λεμονάκη, η οποία έχει καταγωγή από τον Έβρο αλλά δεν μένει πλέον στην πατρίδα μας αλλά έχει μεταναστεύσει με την οικογένειά της στο Βέλγιο. Μάλιστα, εκεί  είναι το Νο4 της χώρας έχοντας όμως  πολλές προοπτικές εξέλιξης, ούτως ώστε να βρεθεί ψηλότερα.

Η Μαρία Λεμονάκη αυτές τις μέρες βρίσκεται στα πάτρια εδάφη και για να διατηρείται σε καλή κατάσταση αξιοποιεί για προπονήσεις τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο τελλευταίος, που έχει ως εξής:

“Έχουμε την χαρά να προπονείται και να παίζει με τους αθλητές μας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας Ο.Α.Ο η 15χρονη Μαρία Λεμονάκη Νο 4 στην κατηγορία της στο Βέλγιο.
Το Δ.Σ, προπονητές και όλα τα μέλη του ΟΑΟ της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, μόνο νίκες και του χρόνου που θα ξανασυναντηθούμε να έχει σκαρφαλώσει στο Νο1 του Βελγικού tennis.”