Νυχτερινή βόμβα στο ποδόσφαιρο του Έβρου! Αναστέλλει την λειτουργία του το ιστορικό ΑΛΕΞ

 

Νυχτερινή βόμβα έπεσε στο ποδόσφαιρο του Έβρου. Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού, ο ΆΛΕΞ με συμμετοχή μέχρι και τη Β’ Εθνική αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του.

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο που θα μεταφέρει το ThrakiSportS σε επόμενες αναρτήσεις, καθώς από το πρωί υπήρχε η πληροφορία ότι μετά από 42 χρόνια παρουσίας, το ιστορικό σωματείο βάζει λουκέτο.

Η ανακοίνωση – βόμβα του Άλεξ έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ [ ΑΛΕΞ ]

Αποφαση της Γενικης Συνελευσης της 14ης Ιουλιου 2017.

Μετα απο 42 χρονια συνεχους παρουσιας στα ποδοσφαιρικα δρωμενα το Σωματειο αναστελλει την συμμετοχη του στο Πρωταθλημα της Α κατηγοριας ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.

Μετα απο αυτη την αποφαση ο Α.Ο ΑΛΕΞΑΜΔΡΟΥΠΟΛΗΣ[ ΑΛΕΞ ] ως ιστορικο Σωματειο της πολης μας ,εχοντας στην διαθεση του ιστορικο,αρχειακο και αναλωσιμο υλικο το οποιο θα πρεπει να φυλαχθει και στο μελλον να αξιοποιηθει ωστε να παραμεινει ζωντανη στη μνημη των πολιτων, παραχωρει το συνολο του αρχειακου και αναλωσιμου υλικου στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΡΑΚΗΣ.. Επισης παραχωρει τις παραχωρημενες απο το Δημο αθλητικες εγκεταστασεις και το γραφειο επι της οδου Μπουμπουλινας αρ,8.

Ο Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ αναλαμβανει να αξιοποιησει την ιστορικη αυτη κληρονομια του Α.Ο.Αλεξενδρουπολης [ΑΛΕΞ] ,να επιδιωξει απο το Δημο να διατηρησει τις αθλητικες και κτηριακες εγκαταστασεις που ειχαν παραχωρηθει στον Α.Ο.Αλεξανδρουπολης [ΑΛΕΞ].

Να ενσωματωσει στην ομαδα του Α.Ο.Θρακης τους παικτες που επιθυμουν να μεταγραφουν απο τον Α.Ο.Αλεξανδρουπολης[ΑΛΕΞ] στον Α.Ο.Θρακης.

Να αξιοποιησει τα στελεχη τα οποια επιθυμουν να δραστηριοποιηθουν στη νεα ομαδα του Α.Ο.Θρακης και να αναφερει δημοσια οτι η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ.

Υ.Γ Αυτα τα 42 χρονια λειτουργειας του Σωματειου μας με χαρες και απογοητευσεις με νικες και με ηττες,προσφεραμε στους φιλαθλους της πολης μας τη χαρα της Β Εθνικης .

Τους ευχαριστουμε απο καρδιας και τους υποσχομαστε νεες μεγαλυτερες επιτυχιες μεσα απο τον Α.Ο.Θρακης που ολοι οι Αλεξακιδες πρεπει να στηριξουν με το ιδιο παθος ηθικα και υλικα.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΛΕΞ.
11:45 Μ.Μ.