«Κρούση» Γιαλιά στον Πανόπουλο για την απόκτηση του ΑΟΞ, του Xanthi FC Arena και του Le Chalet

 

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Χρήστο Πανόπουλο βρίσκεται ο πρώην μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, για το project της θρακιώτικης ΠΑΕ και των εγκαταστάσεων στα Πηγάδια. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα που κάνει τις τελευταίες ώρες με ταχύτητες φωτός τον γύρο του διαδικτύου.

«Έχω κουραστεί από πάρα πολλά και το σίγουρο είναι ότι θέλω να φύγω…χθες. Αλλά το ότι θέλω, μέχρι το τι είναι εφικτό, πολλές φορές αυτά τα δύο τα χωρίζει μια μεγάλη απόσταση» έχει πει πολλές φορές ο Χρήστος Πανόπουλος. Τα τελευταία χρόνια ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, έχει εκφράσεις πολλάκις και δημοσίως την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Θράκης, στην ηγεσία της οποίας έχει συμπληρώσει 26 χρόνια θητείας, που τον καθιστούν τον μακροβιότερο παράγοντα στον εγχώριο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Κώστα Πλιάτσικα και δημοσίευμά του τόσο στην εφημερίδα Forza όσο και στο μπλογκ που διατηρεί, το marca-sl, ο ισχυρός άνδρας της θρακιώτικης ομάδας βρίσκεται αυτήν την περίοδο «σε άκρως απόρρητες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με υποψήφιο επενδυτή». Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, «στο τραπέζι εκτός από την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, περιλαμβάνονται πακέτο οι εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, καθώς και το ξενοδοχείο Le Chalet».

Αυτός ο υποψήφιος επενδυτής είναι ο Χρήστος Γιαλιάς, σύμφωνα πάντα με τα σχετικά δημοσιεύματα, που είναι αφύνατο φυσικά να επιβεβαιωθούν στην παρούσα φάση. «Ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος των Τρικάλων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το project της Ξάνθης και μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων – συναντήσεων με τον Χρήστο Πανόπουλο». «Το κατά πόσον τώρα είναι εφικτό να καταλήξουν οι δύο άνδρες σε συμφωνία, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος και μόνο θα δείξει», καταλήγει το σχετικό άρθρο.