Για 3.500 ευρώ οδεύει προς Γ’ Εθνική ο Πανσερραϊκός και εντάσσεται στον όμιλο των Θρακιωτών

 

Μια ανάσα από τη διάλυση βρίσκεται η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με το σύλλογο να οδεύει προς τη Γ’ Εθνική Κατηγορία ή ακόμα και στο χειρότερο σενάριο του τοπικού πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Σερραϊκού συλλόγου δεν κατέθεσε την Δευτέρα, τελευταία μέρα της προθεσμίας, το παράβολο για την έφεση για τη μη αδειοδότηση κι έτσι όλα δείχνουν (βέβαια η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί και χωρίς αδειοδότηση στη Football league) ότι η ομάδα οδεύει για ακόμη μία φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια προς τον Ερασιτέχνη ο οποίος πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει: Γ εθνική; ή τοπικό;

«Τα πράγματα είναι δύσκολα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Χρήστος Κοράκης που υπογράμμισε ότι «εγώ είμαι αποφασισμένος ότι κι αν γίνει να αποχωρήσω. Προσπαθώ όμως μέχρι την τελευταία στιγμή να βρω μια λύση με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση η ομάδα να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική και χωρίς αδειοδότηση αλλά όπως επισημαίνει ο Βασίλης Αναστασιάδης στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ Σερρών, «από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν 3.500 ευρώ για την έφεση πόσο εύκολο είναι να βρεθούν πολλά περισσότερα για τη συμμετοχή της ομάδας έστω και με την Κ19 του συλλόγου;».

 Πάντως πολλά θα κριθούν αυτήν την εβδομάδα με κάποια κρίσιμα ραντεβού που ίσως φέρουν αποτέλεσμα. Αυτό που ισχύει για τη μη αδειοδότηση ομάδας αυτή τη στιγμή είναι η ολική απαγόρευση μεταγραφών (ενίσχυση μόνο από την Κ19). Βέβαια η διοργανώτρια αρχή συζητάει με την Π.Δ. της ΕΠΟ ώστε να πετύχει πιο ελαστικούς περιορισμούς.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο Πανσερραϊκός επιλέξει την λύση της οικειοθελούς αποχώρησης από τη Β’ Εθνική και εφόσον δηλωθεί στη Γ’ Εθνική, τότε θα συμπεριληφθεί στον Α’ Όμιλο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου θα λάβουν μέρος και οι Ορφέας Ξάνθης. Δόξα Προσκυνητών, ΑΕ Διδυμοτείχου, Άρης Αβάτου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Στον όμιλο αυτόν θα ελάμβανε μέρος και ο Πανθρακικός, αλλά η διοίκηση του Ερασιτέχνη σύμφωνα με την ενημέρωση της προηγούμενης εβδομάδας έχει επιλέξει να μην κατέβει ο σύλλογος στη Γ’ Εθνική, ούτε στην Α’ Ερασιτεχνική αλλά στο Β’ τοπικό της ΕΠΣ Θράκης.

Υπενθυμίζεται ότι απέναντι στον Πανσερραϊκό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού στη Football League, πριν δηλώσει την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here