Γ’ Εθνική: Μεταγραφή – έκπληξη από την Ξάνθη για τον Άρη Αβάτου

 

Ο Άρης Αβάτου συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και προχώρησε σε άλλη μια μεταγραφή, αφού απέκτησε και τρίτο παίκτη από τις ακαδημίες της Ξάνθης, μετά τους Μίχογλου και Καλαϊτζίδη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αρχηγό πέρυσι της Κ20 της Ξάνθης, Γιώργο Ψεμματά.

Μπορεί η προετοιμασία του Άρη Αβάτου να ξεκίνησε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν σταματούν καθόλου, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμό της ομάδας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί πλήρως. Τελευταίο, μάλιστα μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιώργος Ψεμματάς, που την μέχρι και την περσινή σεζόν ήταν μέλος της ομάδας Κ20 της Ξάνθης, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιώνιο του αρχηγού.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο σημαντική την απόκτησή του από τον Άρη, είναι το γεγονός πως, μέχρι πριν λίγο καιρό τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Ψεμματάς θα υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης, αλλά τελικά έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αβάτου.

Η βραδινή ανακοίνωση του Άρη έχει ως εξής:

«Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΠΑΙΔΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΞΑΝΘΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Ε Α.Ο.ΞΑΝΘΗ.
ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ»