Γ’ Εθνική: Oι παίκτες που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην πρώτη του Άρη Αβάτου

 

Αντίστροφα μετρούν όλοι στον Άρη Αβάτου, καθώς απομένει μία μέρα  για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν και την πρώτη προπόνηση της ομάδας και το ThrakiSportS επιχειρεί να κάνει μια πρώτη αναλυτική καταγραφή του μέχρι στιγμής ρόστερ της ομάδας.

Οι ιθύνοντες των ου Άρη Αβάτου ξεκίνησαν την κατάρτιση του ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας αρχικά τις πρώτες ανανεώσεις παικτών από την περσινή ομάδα (δείτε περισσότερα ΕΔΩ), στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και σημαντικά ονόματα, όπως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι Πάρης Κοτόπουλος ή ο Αλέξης Μπουνταγκίδης, ενώ ακολούθησαν και μερικές ακόμα, όπως αυτή του Δημήτρη Αμουτζάκη και του Βασίλη Κουτσούμπα (δείτε περισσότερ ΕΔΩ), αλλά και αυτή του Αντώνη Χαριτίδη. Σε δεύτερο χρόνο οι ιθύνοντες της ομάδας ανακοίνωσαν και την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Χριστόφορο Θωμαΐδη και προσφάτως του Παύλου Ευθυμιάδη (δείτε περισσότερα ΕΔΩ). 

Σειρά πήραν στη συνέχεια οι μεταγραφές, αφού προηγήθηκαν και κάποιες αποδεσμεύσεις παικτών. Έτσι ο Άρης Αβάτου ξεκίνησε τις μεταγραφές ανακοινώνοντας την απόκτηση του παλιού παίκτη της ομάδας Πέτρου Σαρηγιαννίδη από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, ενώ ακολούθησε η απόκτηση του νεαρού Βαγγέλη Τιφτίκη (δείτε περισσότερα ΕΔΩ). Επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Κυριάκος Κελεσιάδης, που επιστρέφει μετά από καιρό στη Ξάνθη, για λογαριασμό του Άρη, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση της μεταγραφή του Κώστα Κουτίνη από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, όπως επίσης και του Ντίνου Τουργαΐδη από την ίδια ομάδα (δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, ήταν δύο παίκτες που ήρθαν από την ομάδα νέων της Ξάνθης, ο Γιάννης Καλαϊτζίδης και ο Γιάννης Μίχογλου (δείτε περισσότερα ΕΔΩ), ενώ έκλεισαν τα έως τώρα πάρε – δώσε με έξι αποχωρήσεις παικτών και συγκεκριμένα των Χρήστου Πασχαλάκη, Βασίλη Δόντσου, Τάσου Δεσύλλα, Ντουμπάν Τουράν, Δάνη Ξανθόπουλου (δείτε περισσότερα ΕΔΩ). Στον Άρη βέβαια, περιμένουν 2-3 ακόμα μεταγραφικές προσθήκες, αλλά και μερικές απαντήσεις για τις ανανεώσεις με κάποιους παίκτες που πέρυσι ανήκαν στην ομάδα.

Αναλυτικά το μέχρι στιγμής ρόστερ της ομάδας, με βάση τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις: 

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Αμουτζάκης, Χρήστος Βαρελάς, Εμίν Εμίνογλου

Αμυντικοί: Νίκος Κούτρας, Γιάννης Καλαιτζίδης, Κώστας Κουτίνης, Κίμωνας Παπαδιώτης, Βασίλης Κουτσούμπας, Αλέξης Μπουνταγκίδης, Βαγγέλης Τιφτίκης, Γιάννης Βασιλειάδης

Μέσοι: Ντινος Τουργαΐδης, Παύλος Ευθυμιάδης, Μιχάλης Ταχτσίδης, Γιώργος Βασιλειάδης, Γιάννης Μίχογλου

Επιθετικοί: Αντώνης Χαριτίδης, Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Κυριάκος Κελεσιάδης. Χριστόφορος Θωμαΐδης, Κοσμάς Γκέκας, Πάρης Κοτόπουλος