Φουλ για τον τελικό του Diamond League η Παπαχρήστου μετά την τρίτη θέση και τα 4.000 δολάρια στο Ραμπάτ

 

Τους πρώτους της βαθμούς και μάλιστα έξι πήρε η Βούλα Παπαχρήστου στο Diamond League του Ραμπάτ όπου με άλμα στα 14.21μ. ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση στο αγώνισμα του τριπλούν.

Για ακόμα μία φορά, η Παπαχρήστου έδειξε πόσο σταθερή αθλήτρια είναι επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από τις οκτώ αθλήτριες που συμμετείχαν στο μίτινγκ του Ραμπάτ, η σύζυγος του θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη ήταν η μοναδική που έκανε τα τρία πρώτα άλματα πάνω από τα 14 μέτρα.

Τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα με καλύτερη επίδοση το 14.21μ. με την Ιμπάργκουεν να παίρνει τη νίκη με 14.51μ. και η Γουίλιαμς με 14.31μ. να είναι δεύτερη. Η Παπαχρήστου, εκτός από τους έξι βαθμούς που την ανέβασαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τη Ριπάκοβα), εισέπραξε και 4.000 δολάρια για την τρίτη θέση στο μίτινγκ.

Επόμενη στάση για την αθλήτρια του Πομάσκι, το Diamond League του Μονακό, όπου εκεί από ότι φαίνεται θα σφραγίσει την πρόκριση της στον τελικό του Diamond League, εκεί όπου όπως επισημαίνει το Sportsfeed υπάρχει ήδη ελληνική συμμετοχή με την Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ.