ΕΠΣ Έβρου: Η “παλιοπαρέα” του Εθνικού ξανασμίγει στον Ιπποκράτη! Μετά τον “Τσομλεκ” και ο Τσικάκης στην Δραγάνα

 

Μετά τον προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται και ο νεαρός Εβρίτης γυμναστής Αντώνης Τσικάκης.

Ο Τσικάκης που ήταν φέτος γυμναστής στον Εργοτέλη δίπλα στους Γιάννη Χατζηνικολάου, Νίκο Ουσταμπασίδη και Σούλη Παπαδόπουλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στις ακαδημίες του, θα συνεργαστεί ξανά με τον “Τσομλεκ”, αφού την πρώτη στον Εθνικό είχαν πανηγυρίσει μέσω μπαράζ την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ την δεύτερη ξαναβρέθηκαν το δεύτερο και τελευταίο χρόνο του Εθνικού στην κατηγορία.

Ο 27χρονος Τσικάκης είναι τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και σε λίγο καιρό κάτοχος μεταπτυχιακού, και στο παρελθόν πλην του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αγωνίστηκε για 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, στον Άλεξ, ενώ ήτανε για 3 χρόνια γυμναστής στον Εθνικό.

Θυμίζουμε ο Βασίλης Τσιομλεκίδης  αντικατέστησε στον πάγκο των “γιατρών” τον Κώστα Βουρδόγλου που αποχώρησε λόγω φόρτου εργασίας,  ενώ όπως ανέφερε στο άρθρο του την Πέμπτη το ThrakiSportS (θυμηθείτε ΕΔΩ), o “Τσομλεκ” θα έχει μαζί του ως συνεργάτες ανθρώπους που έφτασαν τον Εθνικό ψηλά στην Γ’ Εθνική, και ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Τσικάκης.

Πλέον στην ομάδα προσεχώς θα ανακοινωθούν και ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων θα προκαλέσουν αίσθηση και τους γνωρίζει καλά ο Σουφλιώτης κόουτς, από το πέρασμά του από τον Εθνικό, τον Έβρο Σουφλίου, αλλά και την ομάδα της Αστυνομίας που στέφθηκε πρωταθλητής.