Βαλκανιονίκης ο Κώστας Μπανιώτης! Κατέκτησε το χρυσό στο Νόβι Πόζαρ της Σερβίας

 

Αλλο ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Κώστας Μπανιώτης. Ο κομοτηναίος άλτης αναδείχθηκε χρυσός νικητής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών, που διεξάγεται στο Νόβι Πόζαρ της Σερβίας.

Ο άλτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής δεν χρειάστηκε να πηδήξει πάνω από τα 2.14 μέτρα για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας με την ίδια επίδοση δεύτερο τον Νταν Κλαούντιου Λαζάριτσα (Ρουμανία) ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Γιώργο Τεσσαρομάτη επίσης με 2.14 μέτρα.

Βέβαια, δεδομένου το μετάλλιο είναι μετάλλιο, αλλά η επίδοση πολύ χαμηλή για τα δεδομένα του Μπανιώτη, ο οποίος κυνηγά το όριο για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου τον άλλο μήνα. Προέρχεται βέβαια από εγχείριση και μακρά αποχή. Άλλωστε αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας του φέτος.

Στον πρώτο είθχε επίσης σφίξει τα δόντια για να βοηθήσει την Εθνική Ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Εθνικών Ομάδων, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.