Γ’ Εθνική: Απέκτησε το πρώην «κανόνι» των Νέων της Skoda το Παλαιοχώρι, διεκδικεί και πρώην μπακ του Έβρου Σουφλίου

 

Το «κόλπο γκρόσο» στην επίθεση έκανε ο Άρης Παλαιοχωρίου, για τα δεδομένα νεοφώτιστης ομάδας Γ΄ Εθνικής, ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα τον υψηλόσωμο Βολιώτη πρώην στράικερ στα Κ20 της Ξάνθης Ιάσωνα Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει εμπειρία σε Β΄-Γ΄ Εθνική, ενώ «παίζεται» να αποκτηθεί και ο δεξιός μπακ Γρηγόρης Πιτσόκο, με παρελθόν στον Έβρο Σουφλίου.

Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα, που ήδη απέκτησε τους Σιμόνι, Κουκουρώνα, Σαραγιώτη, Νέστορα, Παλαβράκη, Πάπα και Τσιντογιάννη. Όγδοο απόκτημα για τον Άρη θα είναι ο Ιάσων Παπαδημητρίου.

Ο 23χρονος επιθετικός πέρυσι έπαιξε αρχικά στον Αγροτικό Αστέρα και μέχρι πρότινος στην Πύδνα Κίτρους, ενώ παλιότερα ως γνωστόν αγωνίστηκε σε Ξάνθη (πρώτος σκόρερ σε επίπεδο Κ20 της Σούπερ Λίγκα), Ζάκυνθο, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Σε καλό δρόμο για το Παλαιοχώρι δείχνει και η απόκτηση του δεξιού μπακ, Γρηγόρη Πιτσόκου, με θητεία σε Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Επανομή, Θερμαϊκό, Ηρακλή, Έβρο Σουφλίου, Πλατανιά, Παναργειακό και μέχρι πρότινος Μακεδονικό, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα της Χαλκιδικής και για επόμενες ανανεώσεις ή αποχωρήσεις.