ΕΠΣ Θράκης: Γκολ και θέαμα στον αγώνα για την ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το φιλικό που διοργάνωσαν, παλιοί και νέοι προπονητές, αλλά και παίκτες της ΕΠΣ Θράκης για την ανάδειξη και διάδοση του fair play και του «ευ αγωνίζεσθαι», με την ομάδα φίλων Τοπάλη να επικρατεί τελικά με 4-1.

Με την παρουσία, πολλών γνωστών προσώπων για τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς το φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε, με σκοπό την ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι». Στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία έδωσαν το παρών οι Σιδέρης Παπαγεωργίου, Νίκος Ιωσηφίδης, Αρχοντής Εξακοίδης, Βασίλης Τοπάλης, Στέλιος Καρασταύρος, Δημήτρης Δραγανίδης, Πάρης Παρασκευούδης, Γιώργος Γκουτσίδης, Μανώλης Δημάκης, Μιχάλης Αραμπατζής, Γιώργος Μιχαϊλίδης, Στάθης Κισσούδης, Τάσος Πατρονιδης, Γιώργος Εξακοίδης, Λευτέρης Κουρτιδης.

Για το τυπικό της υπόθεσης, δεδομένου πως το φιλικό έγινε για την ανάδειξη του fair play και του «καθαρού παιχνιδιού», το τελικό σκορ ήταν 4-1 υπέρ της ομάδας των φίλων Τοπάλη. Φυσικά το παρών πέρα από όσους έπαιξαν στο παιχνίδι, έδωσαν και περίπου 50 φίλοι, αλλά και παιδιά, ενώ υπήρχε στο παιχνίδι για το τυπικό της υπόθεσης και διαιτητής, που βέβαια δεν χρειάστηκε να κουραστεί καθόλου.

Δείτε παρακάτω και ένα βίντεο από το παιχνίδι: