ΕΠΣ Θράκης: Η επετειακή εμφάνιση της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου με την οποία επιστρέφει στο πρωτάθλημα (+photo)

 

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης ,που αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή της στα γήπεδα της Ροδόπης με ένα ανανεωμένο και δυναμικό σχήμα τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά.

Η ομάδα ήδη έχει ανακοινώσει κάποιες σημαντικές μεταγραφές, ενώ γίνονται διεργασίες για την τελική μορφή του νέου ΔΣ. Στο νέο σχήμα της διοίκησης σύμφωνα με την “Θρακική Αγορά” αναμένεται να μπουν ο Σωτήρης Ζαφειρίου, ο Γιώργος Τόγκου, ο Μάκης Ίτσας, ο Μανώλης Εμμανουηλίδης και ο Γιώργος Μέκκος, ενώ ως πρόεδρος επικρατέστερος είναι ο παλιός διεθνής διαιτητής Νίκος Κακουλίδης. Επίσης στο νέα σχήμα της διοίκησης ακούγονται τα ονόματα της Φωτεινής Θάνου, του Τούλη Ξενοδοχίδη, του Νίκου Στεργιάδη και του Μιχάλη Κακουλίδη.

Ήδη μέσω του Facebook της ΠΑΕ Ποντίων, παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας αναφέροντας και τα εξής: “Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2017-2018….ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ -ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨEΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ…”