ΕΠΣ Θράκης: Επέστρεψε στον Μακεδονικό ο Γιώργος “Κυπις” Κυπιρτόγλου!

 

Την επιστροφή του πρωην παίκτη του Κοσμίου Γιώργου Κυπίρτογλου στην ομάδα μετά από χρόνια ανακοίνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης. 

Ο Κυπίρτογλου ή “Κυπις” όπως τον φώναζαν στο Κόσμιο, εκτός απο τις ικανότητές του, ήταν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του ποδοσφαίρου στην Ροδόπη και η επιστροφή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κοζάνη λόγω του τέλους των σπουδών του στην Κομοτηνή, έκανε πολλές ομάδες της περιοχής να θέλουν να τον ενταξουν καλυπτοντας κενα στην μεσαία γραμμή τους, με τον Μακεδονικό και λόγω συναισθήματος να είναι ο τυχερός.

Η ανακοινωση του Μακεδονικoύ: Ο “Κυπις” γέννημα θρέμμα Μακεδονικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες έπαιξε στην Κοζάνη 2004 και στη συνέχεια στον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική.

Αποχώρησε από την ομάδα λόγω σπουδών (Γυμναστική ακαδημία στην Κομοτηνή )και αγωνίστηκε για 4 χρόνια   στον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Γ’ εθνική  και Α’  ΕΠΣ Ροδόπης. Η ποδοσφαιρική του παιδεία αλλά και ο πολύ καλός του χαρακτήρας ήταν δύο στοιχεία που τον έκαναν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας του ΠΑΟΚ Κοσμίου. Την περίοδο 2016 – 2017 αναδείχθηκε  με τον ΠΑΟΚ και κυπελλούχος ΕΠΣ Ροδόπης.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει στην ομάδα ένα δικό της παιδί και  εύχεται  στον “Κύπις” υγεία και πολλές επιτυχίες”.