Με την Εθνική Κορασίδων Πάλης στα Μετέωρα η Νικολέτα Μπάρμπα

 

H Εθνική Ομάδα Πάλης Κορασίδων βρίσκεται στα Μετέωρα και συμμετέχει στο Διεθνές Camp Πάλης «Meteora Wrestling Academy» στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Βοσνία στις 24 Ιουλίου αλλά και ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.

Ανάμεσα στις αθλήτριες της Εθνικής που μετέχουν στο καμπ είναι και η Θρακιώτισσα Νικολέτα Μπάρμπα. Οι αθλήτριες της Εθνικής συμμετείχαν σε εργομετρικό έλεγχο από ένα επιτελείο εκλεκτών επιστημόνων με υπεύθυνο το Δρ. Βασίλη Γεροδήμο, Αναπληρωτή Καθηγητή Προπονητικής ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προπονούνται υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών Προπονητών Παράσχου Δεσκουλίδη και Ανδρέα Χριστοδουλάκη καθώς και φιλοξενούμενων από το Ιράν: του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πάλης του Ιράν Γκασέμ Γκασαμπιάν και του μέλους της UWW Scientific Commission, καθηγητή της Exercise Physiology του Πανεπιστημίου Guilan Rasht Ιράν Δρ. Μπαχμάν Μιρζαεΐ.

«Είναι το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Βοσνία και το προτελευταίο πριν το Παγκόσμιο που θα γίνει εδώ στην Ελλάδα. Η διοργάνωση είναι υψηλών προδιαγραφών και προσφέρει τα μέγιστα στα κορίτσια της Εθνικής μας», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Παράσχος Δεσκουλίδης, ενώ ο  έτερος προπονητής Ανδρέας Χριστουδουλάκης συμπλήρωσε: «Φέτος μετά από πολλά χρόνια η προετοιμασία είναι πιο άρτια κι αν συνεχίσουμε έτσι οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Τα κορίτσια μας έχουν δυνατότητες».