Γ’ Εθνική: Παραμένει στην Δόξα Προσκυνητών ο “εορτάζων” Παναγιώτης Περτσάς! Έπονται οι υπόλοιποι…

 

Μπορεί η νεοφώτιστη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει στην Γ’ Εθνική, ωστόσο στην άλλη ομάδα της Ροδόπης, στην Δόξα Προσκυνητών ο σχεδιασμός προχωρά σε ποιο αργούς ρυθμούς έχοντας στόχο η ομάδα να έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας της στις αρχές του Αυγούστου.

Μάλιστα η έλευση του Νίκου Μπαχαρίδη στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών έχει φέρει “αέρα” αισιοδοξίας στην νεανική ομάδα της Ροδόπης που με τις μεταγραφές του Βιόπουλου, Ζουμπιάδη, Παπαρούνα, αφών Ξενοδοχίδη, Φαρμάκη και Χακάν Βελή από τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων συν την παραμονή των Δραγανίδη, Τριχα, Δημητριάδη δέιχνει ότι θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο όπως αυτό που παρουσίασε στο δεύτερο γύρο του πρσινού πρωταθλήματος παλέυοντας όλα τα παιχνίδια.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας αυτήν την περίοδο σε συνεργασία με τους Μπαχαρίδη και Πουρλιάκα είναι σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και κοντά σε συμφωνία με παίκτες της περσινής ομάδας ώστε να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κλή, Κελεσίδη, Λειβαδιώτη, Σιδηρόπουλου, Βάσκου, Κίτσου, Κατσαρού και Μόσχου, ενώ θα συνεχίσει ο πολύπειρος πορτιέρο Παναγιώτης Περτσάς που και φέτος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και θα έχει ρόλο και γυμναστή τερματοφυλάκων.

Ο ύψους 1.90 36χρονος Αθηναίος τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 14/07/1981) που έχει σήμερα Παρασκευή τα γενέθλιά του, συμφώνησε με την διοίκηση να παραμείνει και φέτος στην ομάδα και να την βοηθήσει με την εμπειρία του στο δυσκολότερο σε σχέση με πέρυσι πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Περτσάς, πατέρας ενός κοριτσιού και ενός μικρού αγοριού τον Μάρτιο, είναι  διεθνής με την Εθνική ομάδα beach soccer, ξεκίνησε την καριέρα του απο τα Βριλήσσια και πέρα απο τον Πανθρακικό αγωνίστηκε επίσης σε Ορφέα Ξάνθης, Αθηναϊκό, Ηράκλειο, Αγία Παρασκευή, Θύελλα Πατρών, Α.Ο. Περιστερίου και Τριγλία Ραφήνας.