Τα 42 Θρακιωτάκια που συμμετέχουν στο Crossover Basketball Camp της Σερβίας

 

Στη Σερβία και το Crossover Basketball Camp βρίσκονται από σήμερα νεαροί αθλητές του ΓΑΣ Κομοτηνή, ηλικίας από 9 έως 16 ετών, για να προπονηθούν και να μάθουν ακόμα καλύτερα τα μυστικά του μπάσκετ.

Φέτος η αποστολή έγινε ακόμα μεγαλύτερη, καθώς συμμετέχει μαζί με την ομάδα της Κομοτηνής και ο Αρίων Ξάνθης. Επίσης την αποστολή συμπληρώνουν δυο αθλητές του Αίαντα, δυο των Τιτάνων Δράμας και ένα της ΑΕΚ.

Η αποστολή αποτελείται από 42 άτομα συνολικά, αθλητών – 9 έως 16 ετών – και συνοδών που θα παραμείνουν στο Kragujevac από τις 13 Ιουλίου και για τις επόμενες 10 ημέρες, για να προπονηθούν στο Διεθνές Crossover Basketball camp.

Προπονητές-συνοδοί θα είναι οι: Νεοκλής Λεμονίδης, Γιώργος Καζάκος, Γιώργος Μελαδιανός, Ελίνα Λεμονίδου, Ιωαννίδης Νεοκλής, Δουλγερίδου Εύη, οι οποίοι θα συνοδεύσουν τα παιδιά και θα συμμετέχουν και οι ίδιοι στις προπονήσεις.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο καμπ είναι: Ναλμπάντης Αργύρης, Μποζατζίδης Λάζαρος, Ντομάζης Κώστας, Ζηκόπουλος Στέλιος, Αραμπατζίδης Χρήστος, Φωτεινιάς Γιάννης, Ιωαννίδης Βασίλης, Ντομάζης Γιώργος, Σιούλας Σοφοκλής, Τατσίδης Απόστολος, Κουτσμανής Αλέξης, Ντίνος Κώστας, Αμυγδαλάρης Ευθύμης, Ιωαννίδης Γιώργος, Ντούρας Απόστολος, Πεταλωτής Παύλος, Τάκος Άγγελος, Γιαλαμίδης Δαυίδ (ΓΑΣ Κομοτηνή), Δημητρόγλου Παντελής, Αμοιράς Χρήστος, Παπαϊωάννου Δημήτρης, Ευσταθιάδης Γιάννης, Κουτάβας Δημήτρης, Κοτζαμάνης Δημήτρης, Μπουτζικούδης Αλέξανδρος, Λαμπρόγλου Γιώργος, Παύλου Αναστάσιος, Χριστοφορίδης Θόδωρος, Γκαγκαλίδης Νίκος, Μελαδιανός Γιάννης, Καλλίδης Δήμος (Αρίων Ξάνθης), Κουταλίδης Δημήτρης, Ταχυρίδης Πρόδρομος (Τιτάνες Δράμας), Ιγνατίδης Θεοδόσης, Ιγνατίδης Κώστας (Αίας Κομοτηνής), Μαλαμίδης Γιώργος (ΑΕΚ).

Το Camp λειτουργεί υπό την καθοδήγηση ενός από τους κορυφαίους ειδικούς στην Ευρώπη στην εργασία με νέους μπασκετμπολίστες Καθηγητή Νέναντ Τρούνιτς, διαπιστευμένο εκπαιδευτή της FIBA Europe και πρύτανη Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Βελιγραδίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here