Μετά την Ακαδημία του Ολυμπιακού στο στόχαστρο “επιτήδειων” και η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

 

Με ανακοίνωσή της η ομαδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ThrakiSportS με το οποίο αποκαλυπτόταν ότι έχει πέσει και αυτή, πέρα από την ακαδημία του Ολυμπιακού, θύμα των επιτήδειων που κέρδιζαν χρήματα.

Εκφράζει την καταδίκη της για την υπόθεση που απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινωνία της Ροδόπης, όπου αρκετοί ανυποψίαστοι επιχειρηματίες έδιναν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, νομίζοντας ότι στηρίζουν τις τοπικές ομάδες και ακαδημίες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον όσων έβλαψαν την φήμη και την υπόληψή της.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ομόφωνα αποδοκιμάζει και καταδικάζει κάθε είδους πρακτική επιτήδειων φυσικών προσώπων, οι οποίοι μετέρχονται συμπεριφορών και δράσεων όχλησης των επαγγελματιών-χορηγών της Ακαδημίας, προκειμένου να εισπράξουν εισφορές ή δωρεές. Το Δ.Σ. επισημαίνει, ωστόσο, προς όλους τους χορηγούς πως τέτοιες συμπεριφορές είναι ποινικά κολάσιμες, ενώ υπενθυμίζει πως οποιεσδήποτε δράσεις χορήγησης δωρεών είναι σαφώς καθορισμένες και θεσμοθετημένες από τον κανονισμό της Ακαδημίας. Η Ακαδημία επιφυλάσσεται ότι θα κινηθεί νομικά προς αποκατάσταση του κύρους και της υπόληψης αυτής. Παροτρύνει, δε, όσους φίλους χορηγούς υπέπεσαν θύματα ανάλογης οικονομικής απάτης να ενημερώσουν το Δ.Σ του συλλόγου ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Τέλος, ευχαριστεί θερμά όλους τους επαγγελματίες χορηγούς για τη μέχρι τώρα πρόσφορη και αγαστή συνεργασία.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ