Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση απάτης σε βάρος αθλητικών σωματείων της Θράκης

 

Με επίσημο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το πρωί της Πέμπτης, η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS για την σύλληψη ενός ατόμου και την αναζήτηση ενός ακόμα για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία, με θύματα ομάδες της περιοχής.

Από την ανακοίνωση προκύπτει ότι ο συλληφθείς είναι 39 ετών και υπήκοος Αλβανίας, ενώ ο καταζητούμενος (που όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS είναι γνωστός πρώην παράγοντας ομάδας της περιοχής) είναι 40 ετών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης:

«Συνελήφθη προχθές (11-7-2017) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για τα ίδια αδικήματα.

Αναλυτικότερα, ο 39χρονος, ενεργώντας για λογαριασμό του 40χρονου, μετέβη στα γραφεία εταιρείας στην Κομοτηνή και ζήτησε από υπάλληλό της, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, για υποτιθέμενη χορηγία της εταιρείας σε τοπικό αθλητικό σωματείο, επιδεικνύοντας σε αυτόν μία πλαστή απόδειξη. Οι απατηλές προθέσεις του δράστη έγιναν αντιληπτές από τον υπάλληλο και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Κατασχέθηκε μία πλαστή απόδειξη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην και Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής»