Συγχαρητήρια επιστολή του Έβρου Σουφλίου για την έβδομη θέση των παμπαίδων στην Τουρκία

 

Μετά την ομοσπονδία συγχαρητήρια επιστολή για την παρουσία των παμπαίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ικόνιο της Τουρκίας εξέδωσε και η διοίκηση του ‘Εβρου Σουφλίου.

Η ανακοίνωση: Το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ συγχαίρει την Εθνική ομάδα παμπαίδων για την νίκη της επί της Σερβίας και την κατάληψη της 7ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17. Είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά τα οποία είναι και δικά μας παιδιά αφού για 14 ημέρες φιλοξενήθηκαν στο Σουφλί για την προετοιμασία τους όπου τα γνωρίσαμε καλύτερα και δεθήκαμε μαζί τους. Πρόκειται για παιδιά με πολύ καλό ήθος και χαρακτήρα , υπάκουα και επίμονα και πιστεύουμε ότι αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Ευχόμαστε ολόψυχα οι επιτυχίες να τους συνοδεύουν παντού.

Επίσης συγχαίρουμε τους προπονητές τους Στέφανο Νανά και Νίκο Μούχλια που μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να τους οδηγήσουν σ’ αυτήν την επιτυχία. Τέλος με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να στείλουμε και ένα μήνυμα στους αρμοδίους της Ελληνικής Πετοσφαίρισης να έχουν υπόψη τους ότι ο Έβρος βρίσκεται στην άκρη της Ελλάδας αλλά αποτελεί την κορυφή του βόλλεϋ και ως εκ τούτου αρμόζει την προσοχή τους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ