Οι τρεις λόγοι που δεν κατεβαίνει ο Πανθρακικός στη Γ’ Εθνική σύμφωνα με τη διοίκησή του

 

Τρεις λόγους επικαλέστηκε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού στην ανοιχτή συγκέντρωση το βράδυ της Δευτέρας (που όπως έγραψε το ThrakiSportS ουδείς θεσμικός παράγοντας της Κομοτηνής και του νομού Ροδόπης τίμησε με την παρουσία του), για την μη κάθοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

«Πρώτον, ο οικονομικός. Δεν έχει βρεθεί κάποιος να στηρίξει την ομάδα οικονομικά για να την κατεβάσει στη Γ’ Εθνική», εξήγησε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Πανθρακικός Γιώργος Μπάρκουλας (αφού απουσίαζε ο πρόεδρος Μανώλης Σακαλής).

«Δεύτερον, αν κατέβουμε εμείς Γ’ Εθνική τότε παίρνουμε όλες τις τιμωρίες της ΠΑΕ, ξεκινάμε με μείον έξι βαθμούς και υπάρχει ένα πρόστιμο απο 2.000 ως 5.000 ευρώ που ακριβώς δεν ξέρουμε το ποσό», πρόσθεσε ο ίδιος, έχοντας στο πλευρό του στο πάνελ την Ευγενία Εξακοΐδου, μέλος του ΔΣ.

Και κατέληξε: «Τρίτον, αν κατεβαίναμε στη  Γ’΄Εθνική, την πρώτη χρονιά ο στόχος θα ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία αφού έτσι κι αλλιώς η άνοδος απαγορεύεται για μια χρονιά αλλά την δεύτερη χρονιά, επειδή είμαστε Πανθρακικός και έχουμε βαριά φανέλα, θα επιδιώκαμε πρωταθλητισμό, ώστε να ανέβουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ανεβαίνοντας εκεί αμέσως θα έχουμε αναβίωση του 50% των χρεών της ΠΑΕ προς τρίτους, πράγμα δύσκολο να βρεθεί κάποιος να βάλει τα λεφτά του για μια ή δυο χρονιές και την τρίτη να βρεθεί χρεωμένος».

Για αυτόν τον λόγο, όπως εξήγησε, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού έλαβε την απόφαση «να ξανακάνουμε τον Πανθρακικό μεγάλο ξεκινώντας από το μηδέν, από τα τοπικά της ΕΠΣ, μέχρι να βρεθεί κάποιος να μας βοηθήσει να ανεβάσουμε την ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες». Ο Γιώργος Μπάρκουλας κατέληξε: «Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, να ανέβουμε Α’ τοπικό και βήμα βήμα να ξαναχτίσουμε την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here