Super League: Παρόντος Χόρχε Κασάδο η πρωινή προπόνηση του ΑΟΞ

 

Με την παρουσία και συμμετοχή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Χόρχε Κασάδο πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης για την Ξάνθη, που πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία πριν αναχωρήσει για το Πράβετς.

Ο 28χρονος Ισπανός, αφού ήρθε στην Ξάνθη, πέρασε τα ιατρικά τεστ και ανακοινώθηκε από την ομάδα, ενσωματώθηκε άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας και γυμνάστηκε το πρωί της Τρίτης για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες. Βέβαια δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά προπονήθηκε ατομικά, ώστε να αποκτήσει πιο γρήγορα ρυθμό και εν συνεχεία να ενσωματωθεί στις κανονικές προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και με μπάλα σε μυκρούς αγωνιστικούς χώρους με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να ρίχνουν το βάρος τους στην φυσική κατάσταση των παικτών. Μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις κάθε μέρα, την Κυριακή η ομάδα θα έχει ρεπό και την Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Πράβετς της γειτονικής Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και τα πρώτα φιλικά.