Συγκινεί και συγκλονίζει με όσα γράφει στο επίσημο αντίο του στην Ξάνθη ο Θοδωρής Βασιλακάκης! «Θα με ξαναδείτε…»

 

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης μπορεί να μην είναι Ξανθιώτης, έχει όμως περάσει στη συνείδηση του μέσου φιλάθλου ως Ξανθιώτης. Μικρό παιδί ήρθε στην Skoda από την Ημαθία και τώρα φεύγει ώριμος άνδρας, έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, που τον βρίσκει στον Ατρόμητο.

Μια εβδομάδα μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στην ομάδα του Περιστερίου, ο Τεό επέλεξε μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook να στείλει τα δικά του ευχαριστώ σε μια σειρά από ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ξάνθη, αλλά να στείλει και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

«Νομίζω πως μετα από τόσα χρονια και τόσες στιγμές δεν ξερω τι να πω για τον σύλλογο της Ξάνθης,πραγματικά τα λόγια ειναι περιττά !! Ωστόσο ειναι κάποιοι ανθρωποι εκει μέσα που αξίζει να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά .. στον κ. Πανόπουλο και στον κ. Παπαδημητριου αναφέρομαι και θελω να τους ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου για τις τόσες όμορφες στιγμές που πέρασα αλλα και για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξανε ..

ΥΓ : φυσικά δε μπορώ να μην αναφερθώ σε ολα τα παιδιά που δουλεύουνε στην ομάδα και ήταν δίπλα μου ολα αυτά τα χρονια και κυριως στον κ. Κασναφέρη που η σχέση μας ειναι εντελώς διαφορετική από αυτή ενός team manager και ποδοσφαιριστή !!

ΥΓ 1 : ευχαριστώ εσάς όλους στην πόλη της Ξάνθης που με ανεχτήκαμε τόσα χρονια και επίσης στον κόσμο της ομάδας που κατα βάθος ξέρω ότι με αγαπάτε και είμαι ένα από τα παιδιά σας ακομα κι αν δεν είμαι από την ακαδημία της ομάδας,να ξέρετε ότι κι εγω νιώθω το ίδιο άλλωστε εχουμε περάσει πολλα μαζί, επίσης πρέπει να ξέρετε ότι θα με ξαναδείτε ??✌?

ΥΓ 2 : χρονια πολλα στην ομάδα για την επέτειο των 50 ετών !! Ευχομαι να γίνουν 500000 τα χρονια και να ειναι ολα όμορφα και χαρούμενα !! Ειδικά φέτος όλοι σας οφείλετε να στηρίξετε την ομάδα στην προσπάθεια που κανει !!

ΥΓ 3 : δεν αναφέρομαι σε προπονητές γιατί ειναι ένα ειδικό κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου και θελω να το κρατήσω για μένα ..

⚪️? #ξανθη #xanthifc»