Υπόθεση απάτης με ακαδημία του Ολυμπιακού στην Θράκη ερευνά η Αστυνομία

 

Υπόθεση απάτης με θύμα ανυποψίαστους πολίτες αλλά και ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Θράκη ερευνά η Αστυνομία, έπειτα από σχετική καταγγελία.

Συγκεκριμένα, σε μεγάλη πόλη της Θράκης όπου δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη ακαδημία, κάποιος κύριος ή κύριοι χρησιμοποιούν το όνομα της συγκεκριμένης σχολής ποδοσφαίρου στην πόλη αναζητώντας δήθεν χορηγίες και όταν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν κάποιες, εισπράττουν τα ποσά εκδίδοντας πλαστές αποδείξεις.

Το θέμα βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας όπου έχει ήδη γίνει καταγγελία και πραγματοποιούνται έρευνες για να εντοπιστεί ο επιτήδειος ή οι επιτήδειοι. Οι πολίτες καλό θα είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να διασταυρώνουν ότι οι άνθρωποι που ζητούν χορηγίες έχουν πράγματι σχέση με τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που κάποιος τους προσεγγίσει, καλό είναι να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τους επίσημους αντιπροσώπους των ακαδημιών του πειραϊκού συλλόγου στην Θράκη και εναλλακτικά, ειδικά εφόσον διαπιστώσουν κάτι ύποπτο, να καταγγείλουν το περιστατικό στην Αστυνομία.