ΕΠΣ Έβρου: Η μεταγραφή του «Σερ» στην ομάδα της καρδιάς του και η καλή επιτυχία της ΑΕΔ

 

Λίγες μόλις ώρες έμεινε ελεύθερος ο Σεργκέι Αγγελακάκης, αφού αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΑΕΔ για την λύση της συνεργασίας τους, η ΑΕΚ Έβρου έσπευσε να ανακοινώσει τη συμφωνία της μαζί του και η ομάδα του Διδυμοτείχου σεβόμενη φυσικά όσα πρόσφερε του ευχήθηκε για άλλη μια φορά καλή επιτυχία.

Συγκεκριμένα μετά την αποδέσμευση του το πρωί της Τρίτης από την ΑΕ Διδυμοτείχου, μόλις λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα η ομάδα της καρδιάς του Αγγελακάκη ή κατά κόσμον «Σερ» ΑΕΚ Έβρου, αφού είναι γνωστά τα αισθήματά του για την ΑΕΚ (των Αθηνών κυρίως βέβαια), έσπευσε να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του, ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να την βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Μάλιστα στα σχόλια της ανάρτησης με την ανακοίνωσης της ΑΕΚ, η ΑΕΔ σχολίασε «Καλή επιτυχία με την ομάδα της καρδιάς σου ΣΕΡ ».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Με μεγάλη μας χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τον ποδοσφαιριστή ΣΕΡΚΕΙ ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗη μεγάλη οικογένεια μας μεγαλώνει με έναν παίχτη που τίμησε και θα συνεχίσει να τιμάει ,με την κιτρινόμαυρη φανέλα πλέον, το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Τα λόγια είναι περιττά για ανθρώπους και παίχτες σαν και σένα. Καλώς όρισες στην ΑΕΚαρα μας Σεργκέι … θα θέλαμε στο τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα της A.E.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στη Γ ‘εθνική κατηγορία. Τα καλύτερα έρχονται…»