Volley League: Αγωνία αλλά και αισιοδοξία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τα αποτελέσματα της αδειοδότησης

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης των σωματείων της Volley League, ωστόσο τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη, ενώ η κρίσιμη δεύτερη (και τελευταία;) συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά κατά πως φαίνεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportsfeed, την Τρίτη θα ανακοινωθούν οι ομάδες που εξασφάλισαν την άδεια και όλες οι υπόλοιπες θα παραπέμπονται για την ερχόμενη εβδομάδα με τα μεγάλα αγκάθια να είναι ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι έχουν πλέον διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να προλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ στον Ηρακλή δια στόματος του υπευθύνου του τμήματος Μάκη Καλαϊτζίδη απαιτούνται άλλες 25.000 ευρώ για να «καθαρίσει» η σεζόν που έληξε.

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που υπήρχαν επίσης εκκρεμότητες και κανείς δεν το κρύβει αυτό, έτρεχαν μέχρι τελευταία στιγμή και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να είναι από τις ομάδες που θα εξασφαλίσουν άδεια από την πρώτη συνεδρίαση, ώστε να προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που είχε παγώσει κει εξαιτίας τις απόφασης στις αρχές της χρονιάς για απαγόρευση μεταγραφών.

Οι άνθρωποι του Εθνικού εκτιμούν ότι υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις σε σχέση με το δικό τους τμήμα στην Volley League και προσθέτουν ότι η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με δύο και τρία χρόνια πριν, οπότε και είχαν γιγαντωθεί τα χρέη.

Με βάση πάντως τα υπάρχοντα δεδομένα, στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή δεν αποκλείεται βέβαια να προστεθεί την ερχόμενη Δευτέρα προστεθεί και κάποια άλλη ομάδα, αν και η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των συλλόγων έχει κάνει τεράστια προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες για να βρουν τις λύσεις και μέσα σε αυτές ανήκει και η μοναδική πλέον εκπρόσωπος του Έβρου στην Α1 Ανδρών.