Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΑΕ Διδυμοτείχου ο… «επαναπατρισμός» του Κάρεν Αβογιάν

 

Την απόκτηση του Κάρεν Αβογιάν ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΑΕ Διδυμοτείχου, καθώς φαίνεται ότι είχαν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο Αβογιάν προέρχεται από ομάδα της Α’ Κατηγορίας Αρμενίας και συγκεκριμένα την Αραράν Ερεβάν, ωστόσο έχει παρελθόν στον Έβρο αφού επί ενάμισι χρόνο είχε αγωνιστεί στον Έβρο Σουφλίου και άλλον μισό στον Νέστο Χρυσούπολης, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία της Γ’ Εθνικής.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ανακοίνωση κάνει λόγο για «επαναπατρισμό». Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 30χρονου (22/8/86) Αρμένιου ποδοσφαιριστή Καρεν Αβογιαν. Ο Καρεν αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Έβρο Σουφλίου και στον Νεστο Χρυσουπολης. Ο Καρεν επαναπατρίζεται μετά από μια επιτυχημένη χρόνια στην Α ´ εθνική Αρμενίας με την Fc Ararat Yerevan από όπου τον απόκτησε και η ομάδα μας. Καρεν καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΔ.