ΕΠΣ Θράκης: Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Δόξας Σώστη για τη μεταγραφή του Τζιαφαλιά!

 

Με μια ανακοίνωση έστειλα τα συγχαρητήρια της στον νεαρό Κώστα Τζιαφαλιά για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, η Δόξα Σώστη και παράλληλα επιβεβαίωσε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ προ ημερών του ThrakiSportS.

Ο 16χρονος Κώστας Τζιαφαλιάς και εκ των διακριθέντων στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, όντας μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία και υποψήφιος για την καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης στην ψηφοφορία του ThrakiSportS κέντρισε το ενδιαφέρον των ιθυνόντων των ακαδημιών του Απόλλωνα και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Κ17 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η Δόξα Σώστη έσπευσε με μία ανακοίνωσή της να στείλει τα συγχαρητήρια της στον μέχρι πρότινος νεαρό ποδοσφαιριστή της, αλλά και να του ευχηθεί τα καλύτερα, ελπίζοντας μάλιστα να τον καμαρώσει και ακόμα ψηλότερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Σώστη:

«Ανακοίνωση Δόξας Σώστη
Με αφορμή την μεταγραφή του μικρού μας στον Απόλλωνα Σμύρνης η ομάδα μας οφείλει να αναφέρει κάποια λόγια μέσω αυτής της ανακοίνωσης.
Ο Κωσταντίνος Τζιαφάλιας είναι ένα εξαιρετικό παιδί εκτός απο πολύ καλός παίκτης.Μερικοί ίσως δεν γνωρίζουν πως πρόκειται και για άριστο μαθητή.
Ήταν ρίσκο ηλικιακά η χρησιμοποίηση του.Ένα ρίσκο που ανέλαβε ο περυσινός γυμναστής μας Αβραάμ Πετρίδης ο οποίος επέμεινε για την απόκτηση του παρά το νεαρό της ηλικίας.
Η εμπιστοσύνη του κ.Καμενίδη στη συνέχεια ήταν παραδειγματική,όπως και στους μικρούς της ομάδας και τα εύσημα πρέπει να στραφούν και σε αυτόν.Όπως και στον γυμναστή φέτος Βαΐόπουλο Κώστα που τον προπόνησε πριν τα δοκιμαστικά.
Η αλήθεια είναι οτι εμάς θα μας λείψει πολύ ο Κωσταντίνος και θα σπάσει η κλίκα των μικρών που είχαν κάνει μαζί με τον Ογούζ,Κελεσίδη και Μιντιούρη.Πρέπει όμως να κυνηγήσει ένα απο τα όνειρα του.
Εμεις θέλουμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα γιατί τα αξίζει και θα είμαστε πάντα εδώ σε οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε.
Μακάρι να τον καμαρώσουμε ακόμα ψηλότερα.

Το Δ.Σ,το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες του
στην Δόξα Σώστη»