Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Χάρης Ευφραιμίδης και η Ελευθερία Δάλλα

 

Το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία της του «Θεού Σοφίας», λίγο πάνω από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ο  Χάρης Ευφραιμίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του Ελευθερία Δάλλα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Χάρης Ευφραιμίδης, από τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια του ThrakiSportS στο ξεκίνημά μας τέσσερα χρόνια πριν, αθλητικός συντάκτης σήμερα στην Ξάνθη Sport, από τα ιδρυτικά μέλη των XanthiFans αλλά και με παρουσία και στα πράγματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης αλλά και της γειτονικής Ροδόπης, μετά από χρόνια σχέσης το… πήρε το κορίτσι και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ελευθερία Δάλλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην σημαντικότερη στιγμή του ζεύγους βρέθηκαν αρκετά πρόσωπα του αθλητικού κόσμου της περιοχής, προκειμένου να ευχηθούν στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους. Ανάμεσά τους οι Στέφανος Παϊτάρης και Λευτέρης Κασαπίδης από τους XanthiFans, ο νέος γυμναστής της Αναγέννησης Θαλασσιάς Ξενοφών Μπουγιουκλής, ο νέος τερματοφύλακας της Ασπίδας Ξάνθης Μάριος Χατζηγεωργίου και φυσικά αρκετοί αθλητικογράφοι της Ξάνθης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here