Ασημένια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων η Στελλίνα Σπανίδου του Πήγασου Ξάνθης

 

Με μία σημαντική επιτυχία επιστρέφει από την Αθήνα η αποστολή του ποδηλατικού σύλλογου Πήγασος Ξάνθης, όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, αφού η Στελλίνα Σπανίδου κατέκτησε την δεύτερη θέση στην αντοχή νεανίδων.

Ο Πήγασος Ξάνθης ταξίδεψε συνοδεία του ταμία του Συλλόγου Μιχάλη Σπανίδη, αλλά και του προπονητή Χρήστο Σταυριανίδη στην Αθήνα με πενταμελή αποστολή. Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελούνταν από την νεανίδα Στελλίνα Σπανίδου που κατέκτησε την 4η θέση στο χρονόμετρο και την 2η θέση στο αγώνισμα της αντοχής, αλλά και τους εφήβους Σίμο Γκουλιαμτζή, Αρήφ Ογλού Μπουράκ, Χασάν Σεμπέκ και Τάσο Καλονικίδη.

Όσον αφορά τους εφήβους της αποστολής, την καλύτερη επίδοση είχε ο Σίμος Γκουλιαμτζής που ήταν 12ος στο χρονόμετρο και 6ος στην αντοχή. Από εκεί και πέρα ο Αρήφ Ογλού αναδείχθηκε 24 στο χρονόμετρο και 14ος στην αντοχή, ο Καλονικίδης 22ος στο χρονόμετρο και 23ος στο αγώνισμα της αντοχής, ενώ ο Σεμπέκ 30ος στο χρονόμετρο, και δυστυχώς λόγω ενός τραυματισμού του στο αγώνισμα αντοχής δεν κατάφερε να τερματίσει, αφού μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Φωτογραφία: The Cycling Journal/Νάσος Τριανταφύλλου