Γ’ Εθνική: «Φλέρταρε» με ΠΑΣ αλλά υπογράφει στην Δόξα Δράμας ο Γιώργος Λίτσκας

 

Όπως έγινε γνωστό, από την Πέμπτη έως και χθες ο Γιώργος Λίτσκας μαζί με μερικούς ακόμα ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής τελικά  δεν θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι με τους Ηπειρώτες. Παρ’όλα αυτά φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα, αφού όλα δείχνουν πως ήδη συμφώνησε με την Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού παρακολούθησε τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Εβρίτη ποδοσφαιριστή, τελικά συμπεριέλαβε μόνο έναν στην αποστολή του ΠΑΣ για το Καρπενήσι, απορρίπτοντας έτσι τους υπόλοιπους και μεταξύ αυτών και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Καβάλας. Βέβαια, ο Γιώργος Λίτσκας δεν πτοήθηκε καθόλου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdrama έχει ήδη πει το ναι και από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Δράμας, αφού συμφώνησε αμέσως με τους «μαυραετούς».

Έτσι, μετά τους Έβρο Σουφλίου και Καβάλα στην Γ’ Εθνική, αλλά και τον Πανθρακικό στην Super League, πλέον ο Γιώργος Λίτσκας από τη νέα σεζόν θα φορέσει και τη φανέλα της Δόξας Δράμας, και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση της πρωτιάς στον πρώτο όμιλο της νέας Γ’ Εθνικής και ακολούθως της ανόδου στη Football League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here