Γ’ Εθνική: Έκλεισε αριστερό μπακ από τον ΑΟ Σύρου η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

 

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, και φαίνεται πως όλες οι κινήσεις της είναι πολύ προσεκτικές και ποιοτικές, έτσι και αυτή του Παναγιώτη Τσορτανίδη από τον ΑΟ Σύρου.

Ο Παναγιώτης Τσορτανίδης φαίνεται πως θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ώστε ο 18χρονος, αριστερός μπακ κατά κύριο λόγο, να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα της Δόξας τη νέα χρονιά. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Τσορτανίδης αγωνιζόταν με τον ΑΟ Σύρου στην ΕΠΣ Κυκλάδων, και η ομάδα του κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στην Α’ Κατηγορία που αγωνιστικά θα της έδινε και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Λέμε αγωνιστικά, γιατί τελικά όπως όλα δείχνουν λόγω διοικητικών προβλημάτων ο ΑΟ Σύρου δεν θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύθηκε άμεσα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για να φέρει στην Κομοτηνή έναν παίκτη που ξεχώρισε με την ομάδα της Σύρου, τον Παναγιώτη Τσορτανίδη, που παλαιότερα αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ανδριακού.