ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κατεβάζουν ομάδα στο Πρωτάθλημα Ανδρών οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής

 

Μια σκέψη που υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται ότι κάνουν πραγματικότητα οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής. Η αγάπη τους για το μπάσκετ τους οδηγεί στην σκέψη να κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα ανδρών και να έχουν έτσι σε τακτική βάση ραντεβού με το γήπεδο.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής παραδοσιακά συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά βετεράνων σε Ελλάδα και Εξωτερικό με αξιομνημόνευτη κάθε φορά παρουσία. Ωστόσο πλέον έχει πέσει για τα καλά η ιδέα να κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα για να συνεχίσουν σε τακτική εβδομαδιαία βάση να εξασκούν το χόμπι τους.

Βέβαια, θα μπορούσαν να αγωνίζονται με τις υπάρχουσες ομάδες, επειδή όμως θέλουν πρωτίστως να μην στερήσουν θέσεις και χρόνο συμμετοχής από νέους παίκτες, για αυτό έχει πέσει αυτή η ιδέα και δείχνει μάλιστα να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο για την υλοποίησή της.

Η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα με διαφορετικό όνομα από το ΑΕ Κομοτηνής και προφανώς δεν θα έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, ενώ δεν δείχνει στην φάση αυτή να απασχολεί τους ιθύνοντες το γεγονός ότι θα έχει τιμωρίες λόγω έλλειψης ακαδημιών, αφού στην φάση αυτή όπως προαναφέρθηκε, ο στόχος είναι απλά το χόμπι του μπάσκετ και αυτοσκοπός δεν θα είναι οι νίκες αλλά το παιχνίδι…