Από τα «αλώνια» με τον Πανθρακικό στοχεύει στα βρετανικά «σαλόνια» μέσω… Γερμανίας

 

Ο Μπάμπης Ζυγκερίδης πριν ένα χρόνο είχε έρθει στον Πανθρακικό ως ένας νέος φέρελπις παίκτης. Ο ίδιος έκανε καλές εμφανίσεις, ωστόσο η ομάδα έμελλε να τερματίσει πρόωρα την πορεία της στη Β’ Εθνική και ο παίκτης άστεγος να αναζητήσει καλύτερη τύχη στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος σεντερ φορ που την περσινή σεζόν μετά τον Πανθρακικό αγωνίστηκε και στην Α.Ε. Καραϊσκάκης ενώ πιο πριν είχε συστηθεί στο θρακιώτικο κοινό ως παίκτης του Έβρου Σουφλίου στη Γ’ Εθνική, φαίνεται πως έπειτα από τη δύσκολη σεζόν που είχε, αυτό το καλοκαίρι και έχει μία σημαντική ευκαιρία στην ποδοσφαιρική του καριέρα για το βήμα παραπάνω.

Ομάδα από το Αγγλικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα η Μπράντφορντ θα περάσει από δοκιμαστικά παίχτες την ερχόμενη εβδομάδα και ανάμεσά τους θα είναι και ο Μπάμπης Ζυγκερίδης. Μάλιστα, τα δοκιμαστικά θα γίνουν για δυο ημέρες επί γερμανικού εδάφους.

Ο πρώην παίκτης του Έβρου Σουφλίου και του Πανθρακικού καλείται σε αυτά να αποδείξει πως είναι σε θέση τόσο ψυχική, όσο και σε σωματική κατάσταση για το μεγάλο άλμα της καριέρας του, ευελπιστώντας να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους αρμόδιους του ιστορικού βρετανικού συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here