Καμένο το χόρτο στο ΔΑΚ Κομοτηνής! Κατάλληλο για το αντάμωμα των Ανατολικορωμυλιωτών αλλά όχι και για ποδόσφαιρο…

 

Με την υποδοχή της εικόνας της Αγίας Τριάδος ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής   στην Κομοτηνή το 7ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών Βορειοθρακιωτών, το οποίο φιλοξενεί αυτό το τριήμερο η πρωτεύουσα της Ροδόπης. περίπου 3.000 άτομα συμμετέχουν στο αντάμωμα, που βρήκε τους συλλόγους το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Εκεί πραγματοποιήθηκε μετά τις 9.00 το βράδυ είσοδος των συλλόγων με λάβαρα αλλά και Δρώμενο Γάμου. Μετά τους χαιρετισμούς επισήμων και τις τιμητικές διακρίσεις, ακολούθησαν Xοροί Ανατολικής Ρωμυλίας – Βόρειας Θράκης με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων των απανταχού συλλόγων, μελών και φίλων της Ομοσπονδίας, ενώ από τις 22.30 βρίσκεται σε εξέλιξη στο ΔΑΚ Κομοτηνής Ανατολικορωμυλιώτικο – Βορειοθρακιώτικο γλέντι.

Ενώ ωστόσο η ιστορική έδρα του Πανθρακικού εμφανίζεται κατάλληλος τόπος για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου Ανταμώματος, η φωτογραφία του Γιώργου Δάφνη μάλλον εικονίζει ότι πλέον το γήπεδο έχει πάψει να  είναι κατάλληλο για τον  λόγο που δημιουργήθηκε: για να παίζεται ποδόσφαιρο. Το χόρτο εμφανίζεται σε πολλά σημεία να είναι καμένο και είναι προφανές ότι θα χρειαστούν σημαντικές και αρκετά κοστοβόρες εργασίες για να φτιαχτεί, αν βρεθεί κάποιος να αναλάβει το σχετικό κόστος.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΑΚ Κομοτηνής είχε παραχωρηθεί στην ΠΑΕ Πανθρακικός. Μετά την διάλυση ουσιαστικά της τελευταίας, ζήτημα να φιλοξένησε δυο τρία παιχνίδια, όπως τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και το φιλικό των φίλων του Ζαγοράκη. Ωστόσο, όπως έχει ανακοινωθεί, το ΔΑΚ Κομοτηνής  θα αποτελεί έδρα του ερασιτεχνικού του τμήματος του Πανθρακικού στους εντός έδρας αγώνες που θα δίνει για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης αλλά θα είναι και έδρα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση του χλοοτάπητα σε σχέση με αυτήν που παρατηρείται στην πανοραμική φωτογραφια από το αντάμωμα των Ανατολικορωμυλιωτών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here