ΕΠΣ Ξάνθης: Από την Κεσσάνη Ερασμίου στην ΑΕ Ξάνθης ο Μαλαδένης

 

Μετά την τρικυμία των τελευταίων χρόνων στην ΑΕ Ξάνθης, φαίνεται πως  έχουν ως στόχο την αλλαγή στρατηγικής, και θεώρησαν πως η καλύτερη επιλογή για την άκρη του πάγκου, είναι ο Χρήστος Μαλαδένης.

Ο Χρήστος Μαλαδένης, την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής της Κεσσάνης Ερασμίου, αλλά τελικά τη νέα χρονιά αποφασίστηκε να μη συνεχίσουν μαζί. Παρ’όλα αυτά, ο Μαλαδένης, δεν άργησε να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, η οποία δεν είναι άλλη από την ΑΕ Ξάνθης. Συγκεκριμένα, στην ΑΕΞ συνδύασαν το γεγονός πως θέλουν τη νέα χρονιά να αλλάξουν την υπάρχουσα στρατηγική, και να επενδύσουν στα νέα παιδιά, με την αποδέσμευση του Χρήστου Μαλαδένη, και κινήθηκαν άμεσα για το κλείσιμο της συμφωνίας μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Ξάνθης:

«Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον σπουδαίο ξανθιώτη βετεράνο ποδοσφαιριστή, Χρήστο Μαλαδένη. Ο νέος προπονητής μας όπως και εμείς είναι μεγάλος υποστηρικτής της αξιοποίησης νέων παιδιών και σε αυτό το μοτίβο θα κινηθεί ο σύλλογος μας τόσο τη νέα αλλά και τα επόμενα χρόνια»