Κλήθηκε Αστυνομία για να πετάξει έξω από το “Φώτης Κοσμάς” τον Σταύρο Σταθάκη! Σφοδρή επίθεση του παίκτη στον Λαμπάκη

 

Μετά τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μάκη Καραπατσιά, σειρά είχε να κάνει τα παράπονά του για την απαράδεκτη κατάσταση στο Δημοτικό στάδιο της Αλεξανδρούπολης Φώτης Κοσμάς και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, αλλά και της ΑΕΚ, Σταύρος Σταθάκης, τον οποίο έβγαλε έξω από το γήπεδο η… αστυνομία!

Ο Σταύρος Σταθάκης βρίσκεται για τη διακοπή του καλοκαιριού στην Αλεξανδρούπολη, και θέλοντας να μη χάσει εντελώς τη φυσική του κατάσταση, πήγε στο Δημοτικό στάδιο Φώτης Κοσμάς για να τρέξει. Εκεί όμως τον περίμενε μια δυσσάρεστη έκπληξη, αφού όχι μόνο δεν του επέτρεψαν να τρέξει στο γήπεδο, αλλά κλήθηκε και η αστυνομία, ώστε να τον… βγάλει εντελώς από το χώρο του γηπέδου! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς τον Δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο περιστατικό στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, αφού πριν από δύο χρόνια, στο ίδιο ακριβώς γήπεδο, δεν είχε επιτραπεί να το χρησιμοποιήσει και ο άλλοτε παίχτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μάκης Καραπατσιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταύρου Σταθάκη: