ΕΠΣ Έβρου: Συνεχίζει με Μυλωνά και τη νέα χρονιά ο Άρδας Καστανέων

 

Με προπονητή και τη νέα χρονιά τον Παναγιώτη Μυλωνά θα συνεχίσει ο Άρδας Καστανέων, που ξεκίνησε σιγά σιγά τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν.

Στην διοίκηση του Άρδα έχουν μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από την σεζόν που μας πέρασε και τη συνεργασία τους με τον Μυλωνά, αφού η ομάδα ήταν μέσα σε όλους τους στόχους που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς, καταφέρνοντας μάλιστα να δώσει χρόνο και σε νεαρά παιδιά. Γι’αυτό το λόγο και αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με τον Παναγιώτη Μυλωνά για δεύτερη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άρδας ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή ποδοσφαίρου της Παναγιώτη Μυλωνά, ο ο οποίος θα συμπληρώσει τέσσερα συνεχόμενα χρόνια παρουσίας , τα δυο πρώτα ως ποδοσφαιριστής . Βαζοντας ως στόχο την σταδιακή ανανέωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα το περασμένο καλοκαίρι εμπιστευτήκαμε για το αγωνιστικό κομμάτι τον άπειρο ως προπονητή Παναγιώτη Μυλωνα με συνοδοιπόρο τον φίλο του , παίκτη μας και ψυχή της ομαδας Σωτήρη Ντινουδη . Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παρουσιάζοντας μια ομάδα πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, η άψογη συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου , η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή ήταν οι βασικοί λόγοι της παραμονής του Παναγιώτη Μυλωνά στον πάγκο του Αρδα και για την επόμενη χρονιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here