Έκοψαν το ρεύμα στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού λόγω χρέους 40.000 ευρώ από την ΠΑΕ στη ΔΕΗ

 

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει εδώ και πολύ καιρό οι εγκαταστάσεις του Πανθρακικού στον Ροδίτη, με αποτέλεσμα όλες οι προπονήσεις των παιδιών της Ακαδημίας να πραγματοποιούνται υπό το φως του ηλίου και σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Την αποκάλυψη αυτή κάνει με σημερινό του δημοσίευμα το rodopisports.

Ως γνωστόν οι εγκαταστάσεις έχουν δημιουργηθεί σε χώρο του Δήμου Κομοτηνής που παραχωρήθηκε στον Ερασιτέχνη Πανθρακικό, ο οποίος με τη σειρά του είχε παραχωρήσει τη χρήση τους στην ΠΑΕ Πανθρακικός η οποία είχε αναλάβει και τα τρέχοντα έξοδά τους. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν τα είχε ακριβώς αναλάβει, διαφορετικά δεν θα δημιουργούνταν ένα χρέος 40.000 ευρώ μόνο προς την ΔΕΗ, που είναι αδύνατο φυσικά να πληρώσει ο Ερασιτέχνης (άλλωστε για λιγότερα και από αυτό το ποσό χρήματα δεν κατεβάζει ομάδα στη Γ’ Εθνική αν και έχει δικαίωμα).

«Το γεγονός ότι στις εγκαταστάσεις υπήρχε μια παροχή ρεύματος περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα. Βέβαια ο ερασιτέχνης Πανθρακικός πήγε στην διεύθυνση της ΔΕΗ Κομοτηνής με το δικό του ΑΦΜ για να λυθεί το θέμα που ταλανίζει εδώ και αρκετό διάστημα τους ανθρώπους του. Η ΔΕΗ δεν έκανε την αίτηση δεκτή παρότι μιλάμε για έναν διαφορετικό φορέα κάτι που αποδεικνύει και το ΑΦΜ του ερασιτέχνη. Σε όλο αυτό το τουρλουμπούκι μπήκε και ο Δήμος Κομοτηνής για να βρεθεί λύση και όσο πιο σύντομα γίνεται. Γιατί να πληρωθεί το πόσο που άφησε ως “περιουσία” Η ΠΑΕ δεν υπάρχει περίπτωση μιας και μιλάμε για ένα σωματείο που ξαναγεννιέται τώρα και με όραμα στα επόμενα χρόνια», επισημαίνει το rodopisports.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερασιτέχνης Πανθρακικός καλεί φορείς αλλά και φιλάθλους σε ανοιχτή συγκέντρωση την προσεχή Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να τεθούν και αυτά τα ζητήματα και να παρουσιαστούν τα προβλήματα ώστε να αναζητηθούν και πιθανές λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here