Super League: Αριστερός μπακ με θητεία υπό τον Μουρίνιο κλείνει στην Ξάνθη

 

Πολύ κοντά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται η Ξάνθη, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό αριστερό μπακ Χόρχε Κασάδο, που έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επί Ζοζέ Μουρίνιο.

Φαίνεται πως στην Ξάνθη, θα κάνουν πράξη τα όσα έχουν προαναγγείλει Γιάννης Παπαδημητρίου και Κώστας Τσαλίκης, και θα φέρουν τουλάχιστον άλλους 3 ενδεκαδάτους παίκτες στην ομάδα, με πρώτο εξ’αυτών τον Χορχέ Κασάδο.

Σύμφωνα με το sport24 λοιπόν η Ξάνηη βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μια σημαντικής μεταγραφής, αυτής του Χόρχε Κασάδο. Ο Κασάδο είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.  Έχει προϋπηρεσία αρκετών χρόνων στην Segunda Division της Ισπανίας, με αποκορύφωμα βέβαια το πέρασμα του από τη Ρεάλ, την εποχή που ο Μουρίνιο ήταν στο τιμόνι της.

Από το 2010 ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας των Μερένχες, όμως έναν μόλις χρόνο μετά τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Τον είχε επιλέξει ο Ζοζέ Μουρίνιο και βρέθηκε να ξεκινά στη βασική ενδεκάδα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Πονφεραντίνα για τους 16 του Κυπέλλου Ισπανίας, μαζι με τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας, οπως ο Οζίλ, ο Μπενζεμά ή ο Πέπε. Βέβαια αυτό ήταν και το μοναδικό του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ.

Μετέπειτα ακολούθησαν η Ρεάλ Μπέτις και η Πονφεραντίνα, για να έρθει τη σεζόν που μας πέρασε η σειρά μια άλλης Ρεάλ, της Σαραγόσα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε επίσης στη Segunda Division σε 18 ματς, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ.