Γ’ Εθνική: Μεταγραφική ενίσχυση από την Κ20 του ΑΟΞ για τον Άρη Αβάτου

 

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου, με νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Γιάννη Καλαϊτζίδη που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ.

Με μια ανακοίνωση της, η ομάδα του Άρη ενημέρωσε πως συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Καλαΐτζίδη, ώστε να αποτελέσει μέλος της, τη νέα χρονιά που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Ο Καλαϊτζίδης έχει αγωνιστεί επιτυχώς για ένα χρόνο στην ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, ενώ μετέπειτα πέρασε από την Κ18 του Πανθρακικού, για να ακολουθήσει τη σεζόν που μας πέρασε ο ΑΟΞ και η ομάδα Κ20. Πλέον αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδας του Άρη, και θα ενισχύσει την προσπάθεια του. τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Άρη έχει ως εξής: «Καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας τον βραχύσωμο πλάγιο αμυντικό Καλαιτζίδη Γιάννη ο οποίος εντάσεται στο δυναμικό της προερχόμενος από τα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε .Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ
Ο Γιάννης αγωνίστηκε στα τμήματα των Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς,Κ-17 του Πανθρακικού και ήταν στα τμήματα των Κ20 της Π.Α.Ε Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ.
Μαζί μας λοιπόν, στο ταξίδι της ομάδος μας ακόμη ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής με όνειρα και φιλοδοξίες».