Γ’ Εθνική: Μεταγραφική ενίσχυση από την Κ20 του ΑΟΞ για τον Άρη Αβάτου

 

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου, με νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Γιάννη Καλαϊτζίδη που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ.

Με μια ανακοίνωση της, η ομάδα του Άρη ενημέρωσε πως συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Καλαΐτζίδη, ώστε να αποτελέσει μέλος της, τη νέα χρονιά που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Ο Καλαϊτζίδης έχει αγωνιστεί επιτυχώς για ένα χρόνο στην ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, ενώ μετέπειτα πέρασε από την Κ18 του Πανθρακικού, για να ακολουθήσει τη σεζόν που μας πέρασε ο ΑΟΞ και η ομάδα Κ20. Πλέον αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδας του Άρη, και θα ενισχύσει την προσπάθεια του. τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Άρη έχει ως εξής: «Καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας τον βραχύσωμο πλάγιο αμυντικό Καλαιτζίδη Γιάννη ο οποίος εντάσεται στο δυναμικό της προερχόμενος από τα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε .Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ
Ο Γιάννης αγωνίστηκε στα τμήματα των Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς,Κ-17 του Πανθρακικού και ήταν στα τμήματα των Κ20 της Π.Α.Ε Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ.
Μαζί μας λοιπόν, στο ταξίδι της ομάδος μας ακόμη ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής με όνειρα και φιλοδοξίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here