ΕΠΣ Έβρου: Το νέο τεχνικό τιμ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Επιβεβαίωση για Παπαράδη-Φλώρο και Φυσέκη, εντάχθηκε και ο Γκαϊδατζής

 

Απόλυτη επιβεβαίωση όλων των πληροφοριών που μετέφερε την προηγούμενη εβδομάδα το ThrakiSportS είχαμε με την ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος γνωστοποίησε τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για την νέα σεζόν.

Στην πρώτη ομάδα αναλαμβάνουν προπονητικό δίδυμο ο Θανάσης Παπαράδης μαζί με τον Μιχάλη Φλώρο. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει την έλευση του Γιάννη Φυσέκη στις ακαδημίες του Εθνικού, ενώ αίσθηση προκαλεί και η προσθήκη του Νίκου Γκαϊδατζή σε αυτές.

Προπονητής τερματοφυλάκων τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις ακαδημίες θα είναι ο Αλέκος Τσίπτσιος, ενώ προπονητής της Κ20 του Εθνικού που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου θα είναι ο Βαγγέλης Καραπαναγιώτης.

Αναλυτικά η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όπως την ανακοίνωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Εθνικός:

Εκτελεστικός διευθυντής : Σαριαννίδης Γεώργιος

Προπονητές Α’ Ομάδος : Παπαράδης Αθανάσιος – Φλώρος Μιχαήλ – Tσίπτσιος Αλέκος (Τ)

Προπονητής Β’ Ομάδος : Καραπαναγιώτης Ευάγγελος

Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας : Παπαράδης Αθανάσιος

Προπονητές Ακαδημίας : Πιτιακούδης Κωνσταντίνος, Ρεμπούτζιας Θεόδωρος, Αγοράκης Χρήστος, Γιαννουλάκης Θεολόγος, Φλώρος Μιχαήλ, Φυσέκης Ιωάννης, Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος, Σωτηρίου Κωνσταντίνος, Γκαιδατζής Νικόλαος, Τσίπτσιος Αλέκος (Τ).