ΕΠΣ Έβρου: Το νέο τεχνικό τιμ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Επιβεβαίωση για Παπαράδη-Φλώρο και Φυσέκη, εντάχθηκε και ο Γκαϊδατζής

 

Απόλυτη επιβεβαίωση όλων των πληροφοριών που μετέφερε την προηγούμενη εβδομάδα το ThrakiSportS είχαμε με την ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος γνωστοποίησε τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για την νέα σεζόν.

Στην πρώτη ομάδα αναλαμβάνουν προπονητικό δίδυμο ο Θανάσης Παπαράδης μαζί με τον Μιχάλη Φλώρο. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει την έλευση του Γιάννη Φυσέκη στις ακαδημίες του Εθνικού, ενώ αίσθηση προκαλεί και η προσθήκη του Νίκου Γκαϊδατζή σε αυτές.

Προπονητής τερματοφυλάκων τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις ακαδημίες θα είναι ο Αλέκος Τσίπτσιος, ενώ προπονητής της Κ20 του Εθνικού που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου θα είναι ο Βαγγέλης Καραπαναγιώτης.

Αναλυτικά η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όπως την ανακοίνωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Εθνικός:

Εκτελεστικός διευθυντής : Σαριαννίδης Γεώργιος

Προπονητές Α’ Ομάδος : Παπαράδης Αθανάσιος – Φλώρος Μιχαήλ – Tσίπτσιος Αλέκος (Τ)

Προπονητής Β’ Ομάδος : Καραπαναγιώτης Ευάγγελος

Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας : Παπαράδης Αθανάσιος

Προπονητές Ακαδημίας : Πιτιακούδης Κωνσταντίνος, Ρεμπούτζιας Θεόδωρος, Αγοράκης Χρήστος, Γιαννουλάκης Θεολόγος, Φλώρος Μιχαήλ, Φυσέκης Ιωάννης, Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος, Σωτηρίου Κωνσταντίνος, Γκαιδατζής Νικόλαος, Τσίπτσιος Αλέκος (Τ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here