ΕΠΣ Έβρου: Μετά τον Παπαγιαννίδη έναν ακόμη Εβρίτη με πέρασμα από τον Πανθρακικό θα επιβλέπει στους νέους του Πανιωνίου ο Ναλιτζής

 

Ανταπόκριση από το Διδυμότειχο: Χρήστος Παπακώστας

Δυο εβρίτες έναν από τα βόρεια και έναν από τα νότια θα επιβλέπει από την νέα χρονιά στους νέους του Πανιωνίου ο Δημήτρης Ναλιτζής.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Πανιωνίου που βρισκόταν στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες έχει καταγωγή από τα Ρίζια και εκτός του 18χρονου επιθετικού του Ορέστη Ορεστιάδας Ανέστη Παπαγιαννίδη που απέκτησε ο Πανιώνιος (θυμηθείτε ΕΔΩ), κάτω από την επίβλεψη του το τελευταίο χρόνο είχε και τον Αλεξανδρουπολίτη αμυντικό Δημήτρη Καμπουρούδη, που έχει καταγωγή από τους Μεταξάδες Έβρου.

Ο Καμπουρούδης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και σε ηλικία 15 ετών τον εντόπισαν οι σκάουτερ του Πανθρακικού αναγνωρίζοντας το ταλέντο του με αποτέλεσμα να εισηγηθούν την μεταγραφή του στα τμήματα υποδομής της ομάδος, όπου για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κ15 και Κ17 αντίστοιχα πραγματοποιώντας γεμάτες σεζόν.

Ωστόσο τα γνωστά προβλήματα του Πανθρακικού τον οδήγησαν σε αναγκαστική αποχώρηση, ωστόσο δεν θα παρέμενε για πολύ χωρίς ποδοσφαιρική στέγη μιας και δέχθηκε αμέσως πρόταση από την ομάδα του Πανιωνίου, στην οποία υπεύθυνος τον ακαδημιών είναι ο Δημήτρης Ναλιτζής με καταγωγή από τα Ρίζια Έβρου.

Στην πρώτη του σεζόν στην “Πλατεία” υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ζαλάβρα είχε περίπου 1.120 λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενος σε όλα ως βασικός εκτός από τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στις οποίες δεν αγωνίστηκε για να δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε άλλα παιδιά.

Πλέον ο 17χρονος αμυντικός ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας στις 15 Ιουλίου με προπονητή τον Δημήτρη Κοροπούλη αυτή την φορά στην Κ20 του Πανιωνίου, στην οποία θα βρεί ως συμπαίκτη τον Ανέστη Παπαγιαννίδη σε έναν σύλλογο ο οποίος μετρά 127 χρόνια ζωής και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται κυρίως σε παιδιά των ακαδημιών του.