Γ’ Εθνική: Επιστροφή στην Δράμα για τον αμυντικό της Δόξας Προσκυνητών Μιχάλη Δημητριάδη

 

Μετά από 4 περίπου χρόνια στην Δράμα θα επιστρέψει ο αμυντικός της Δόξας Προσκυνητών Μιχάλης Δημητριάδης. 

Συγκεκριμένα 0 22χρονος Δραμινός αμυντικός συμφώνησε με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Δράμας Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και θα βρεθεί αντιμέτωπος στον ίδιο όμιλο με τους πρωην συμπαίκτες του και την ομάδα των Προσκυνητών.

Ο Δημητριάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός πλάγιος αμυντικός. Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή λόγω σπουδών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, ενώ στο παρελθόν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ και το 2013 είχε υπογράψει στη γερμανική Άλεν, αλλά έναν χρόνο μετά επέστρεψε στον Πανθρακικό. Κατόπιν συνέχισε στο Βυζάντιο Κικκινοχώματος και από εκεί στους Προσκυνητές.

Αυτή είναι η όγδοη αποχώρηση μετά από τις αυτές των Ιωαννίδη, Κειτά, Αγγελόπουλου, Λεφή, Καμζέλα, Μόσχου και  Ανυφαντάκη με την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη να έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ της, ωστόσο οι συζητησεις με τους υποψήφιους στόχους είναι σε καλό δρόμο και αναμένονται και επόμενες κινήσεις, αφού μόνο ο Βιόπουλος αποκτήθηκε από την Δόξα.